Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Tillbaka till Varumärke
Visa Antal
Sortera på

Bburago

Bburago, ja det stavar faktiskt så, är ett företag som fokuserat sin tillverkning till modellbilar. Företaget grundades i Italien av Mario Bessana år 1974. På grund av ekonomiska problem fick man lägga ner sin verksamhet några år under början av...

Läs mer
...2000-talet, men är nu åter på banan igen med nya ägare.

Bilarna som Bburago tillvekrar föreställer miniatyrmodeller av äkta bilar och motorcyklar, både av äldre och nyare årgång. De är inte i första hand till för att lekas med, utan är snarare något man ställer på hyllan och beundrar. Detaljrikedomen är enorm och kvaliteten mycket god på dessa minireplikor.

De flesta bilmodellerna av exklusiv modell, som Lamborghini i flera olika modeller, Porche Carrera, Bugatti Atlantic, Alfa Romeo Spyder och Aston Martin Vanquish. Men det finns också lite ”vanligare” bilar som modeller av Land Rover, Renault Mégane, BMW X5, Fiat 500 och Mazda Miata. Till och med en Volvo C70 cab finns i sortimentet. Dessa bilar är inte bara för att köpa på skoj, de har blivit till riktiga samlarobjekt. Äldre versioner av Bburago kostar ansenliga summor.

Gå med i vårt nyhetsbrev
Namn
E-post