Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Tillbaka till Varumärke
Visa Antal
Sortera på

Biker Mice

Biker Mice from Mars är en nygammal serie som återuppstått och blivit mäkta populära under 2000-talet. Första gången de sågs i rutan var år 1993 och sedan 2006 är de tillbaka igen. Mössen heter Modo, Throttle och Vinnie.

Biker Mice är...

Läs mer
...övervuxna mössliknande varelser, som en gång i tiden bodde på mars, älskade sina motorsporter och levde likt människorna gör på jorden. När de elaka plutarkianerna invaderade Mars, slogs alla mössen ut. Modo, Throttle och Vinnie var de enda som överlevde och for iväg med en rymdfarkost för att till slut störtdyka i staden Chicago.

Dessa möss far nu runt på sina MC:s i staden och bekämpar de onda busarna Catatonians, skrämmande lika katter, som försöker förstöra både mössen och deras saker. Ledaren i gänget är Throttle. I serien finns också andra figurer, bland annat Ronaldo Rump, en karikatyr av den famöse Donald Trump som fått en osedvanligt stor rumpa.

Förutom att man kan köpa serien att se på teve, finns mängder med små ”riktiga” möss och tillbehör att köpa. Dessa skapas av leksaksföretaget PANGEA. Biker Mice är som populärast i Storbritannien, Skandinavien, Sydafrika och Finland.

Gå med i vårt nyhetsbrev
Namn
E-post