Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Tillbaka till Varumärke
Visa Antal
Sortera på

Micki

Micki Leksaker är ett familjeföretag beläget i Gemla i natursköna Småland. Det grundades en gång i tiden av Georg Andersson. Den första leksaken att tillverkas var just Micki, en liten träfigur i glada färger. Hela familjen fick hjälpas åt till...

Läs mer
...en början, då Micki snabbt blev populär.

Micki Leksaker har fortsatt att fokusera på träleksaker, även om man också använder andra material. Det är, enligt företaget, utifrån en tanke om kvalitet och med ett tydligt engagemang för miljöfrågor. Företaget fortsätter att drivas under Aronssons regi och det är den tredje generationen som driver företaget, tillsammans med ett femtiotal anställda.

I de produkter som Micki erbjuder ingår plocklådor, bultbrädor och byggklossar för de minsta. De lite äldre barnen erbjuds docktillbehör, byggstavar och verktygslådor. Micki skapar också leksaker med Pippi och Emil-motiv, samt dockhus i modern tappning. För vissa produkter ges en summa till SOS Barnbyar. Dessa leksaker har en märkning med ”Tack för att du är med och hjälper oss att bygga ett familjehus i Ghana”.

Gå med i vårt nyhetsbrev
Namn
E-post