Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Tillbaka till Varumärke
Visa Antal
Sortera på

My Little Pony

De små gulliga och färgglada hästarna My Little Pony tillverkas av leksaksjätten Hasbro. De kom ut för första gången på marknaden år 1983 och gjorde dundersuccé direkt. Det blev högsta mode att ha en My Little Pony och produkten kom...

Läs mer
...faktiskt att få högre försäljningssiffror än självaste Barbie ett tag. Det gjordes även filmer och teve-serier med de små hästarna, och överallt i världen hittade man My Little Pony-böcker, tillbehör och själva hästarna i barnens lekrum. My Little Pony har blivit så populär att den är något av de mest omtalade leksakerna under alla tider.

År 1995 försvann My Little Pony. Intresset hade svalnat. Men bara ett par år senare var produktionen i full gång igen. Modellerna har under åren varierat och det har funnits olika modeller för USA och Europa. År 2003 kom en tredje generation My Little Pony-hästar ut på marknaden.

Till hästarna kommer mängder med olika kostymer och tillbehör. Man kan också hitta My Little Pony som figur på sängkläder, T-shirts och skolattiraljer. Och numera ser man kläderna även på de lite äldre, då My Little Pony hängt med så länge, att vuxna gärna refererar till sitt unga 1980-tal genom att bära My Little Pony-kläder.

Gå med i vårt nyhetsbrev
Namn
E-post