Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Tillbaka till Varumärke
Visa Antal
Sortera på

Play-Doh

Den supermysiga leran Play-doh har över 50 år på nacken vid det här laget. Till en början skapades leran för att tvätta tapeter, men en grupp skolbarn kom snabbt på att det var ett fantastiskt material att skapa lerfigurer med....

Läs mer
...Så företaget ändrade om lite i ingredienserna, som mest består av mjöl, vatten och salt, så att det blev en leklera för barn. Sedan dess har Play-doh funnits i leksaksbutikerna, och finns numera med på listan för århundradets leksak.

Play-doh har unika egenskaper. Leran är helt giftfri, lätt att modellera och inte minst lätt att städa bort. Den är den ultimata leran för barnen i sina lekar och levereras i mängder av olika färger i praktiska burkar. När man tröttnat på leran, lägger man enkelt tillbaka leran i burken igen. Då håller den sig fräsch till nästa gång. Det är inte meningen att den ska stelna, även om den gör det om den får ligga ute i fria luften alltför länge. Men det är ingen lera man behöver stressa eller kladda med för att kunna skapa sina helt egendesignade figurer.

Till leran kommer flera formar och små maskinliknande saker för att kunna forma leran i olika mönster. Sedan Play-doh introducerades har över 2 miljarder burkar Varumärket Play-doh ligger idag under koncernen Hasbros ägo.

Gå med i vårt nyhetsbrev
Namn
E-post