Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Visa alla kategorier
Tillbaka till Varumärke
Visa Antal
Sortera på

Silverlit

Silverlit är ett mycket innovativt leksaksföretag som fokuserar på elektroniska och radiostyrda produkter för barn i alla åldrar. Det startades år 1977 i Hong Kong och är numera ett kinesiskt företag med marknad som inbegriper hela världen.

Finessen med Silverlits...

Läs mer
...produkter är att de är radiostyrda och med hög teknisk funktion. De har utvecklat konceptet med de äldre versionerna av minimodeller och gett dem mängder med funktioner och finesser. Färgerna och designen är avancerad och man satsar på att hålla hög kvalitet.

Inom Silverlits utbud finner man radiostyrda flygplan i många variationer. Vissa av dem är så manöverdugliga att man kan flyga dem inomhus. Det finns också bilar, båtar, ubåtar och helikoptrar med fler eller färre antal funktioner. Den mest populära produkten är helikoptern PicooZ. Samtliga modeller är ISO-certifierade och har bland annat kommit in i Guinness rekordbok för den minsta modellhelikoptern i världen. Till företagets andra produkter kan nämnas minirobotar och radiostyrda badankor utöver det vanliga.

Gå med i vårt nyhetsbrev
Namn
E-post